Sportlovet

jaha nu har det varit sportlov vi gjorde inte så mycket men vi var ju på en barnkryssning haha ja den var ju kul.
ja det var väll det vi gjorde på sportlovet.

men ja jag var ju ensam också på kryssning å som vanligt då evelina är inblandad så blir det en kryssning utav gudsnåde haha :-) å jag får ju inte glömma den andar som är lika galen som jag haha jo Sandra heter hon en hel mysig tjej så inte har en skruv som är på rätt plats!!!!

sedan hade vi ju lilla mats med oss åxå hehe ja den kar ja vad ska man säga om hon om stackars han. han delade hytt med mej å evelina det lär han inte göra mera  jo då vi som är så snälla å lungnaeller hur var det nu de va asg.
men iaf så är jag å sandra så goda vänner nu det ser ut som om hon å hennes son kommer hit inte denna helg men nästa det ska bli så himmla kul.


veckorna som gått

Hej alla som läser

ja nu har det gått några veckor igen ja jag vet att jag är dålig på att vara här å skriva mm
bättre sent eller aldrig hihi..
men problemet är vet inte vart jag ska börja.
men jag börjar väll då vi var på en båtresa jag å min vänninna eve(evelina) ja fy vilken resa det va haha kan inget annat är garva aj aj min mage. vi satte oss på bussen tisdagen den 27/1 å åkte med till båten som va cindirella å ja väl på båten så hände det en massa roliga saker bland annat. när väl bandet började spela så blev jag snart upp bjuden av en kille som ja inte va han torr bakom öronen iaf haha ja vi dansade halva kvällen han var jätte bra på å dansa men ja det var ju allt mm han bjöd ju på det ena å det andra dels så gick han i väg å köpte mej en cabojhatt vilket pucko när andra halva började så blev jag upp bjuden igen men utav en annan kille som var mera torr bakom öronen haha jaja han var ju POLIS.. vi dansade å dansade han var jätte duktig att han va polis var något som jag märkte att jag skulle behöva denna kväll utan han så ja då vet jag inte vad som skulle hända. när jag väll hittade på min vän så hittade jag henne i våran hytt men en kille hum vad kan dom gjort haha jo han maserade hennes fötter och det var så så är det någon annan som tro något annat .För  det var helt oskyldigt men den killehan är en av dom bästa ja han är ju en av våra vänner nu även utanför båtens väggar. det är snart en ny båtresa med honom det ska bli jätte kul..

under kvällen som gick så var den killen som jag träfade först han strök sig runt mej hela tiden fanvad less jag blev på allt så till slut så blev jag lessbisk hahahahaha.

jaha nu till rästen av veckan som gått har inte hänt så mycket annat än att jag har fått en timmanställning i enköping...

å ja nu ska jag titta på tv kommer när helgen är slut...

RSS 2.0