joho

oj vad tiden går fort redan slutet av maj  å det rengnar idag. vecka 23 kan jag åka å hälsa på min hund å välja den jag vill ha det ska bli så kul..
minder kul är ju att sanna å martin flyttar från hummelsta men dock bara in till enköping men ändå hade hoppats på att dom skulle bo kvar men nä men vi ska göra mycket i hop i sommar lisseberg tränna hundar åka till norrland gud vad jag längtar. jag får hem min lilla Kyra vecka 27 gud vad kul det ska bli. hoppas det fungerar bättre denna gång å att vi kan använda henne som eftersökshund som är tanken men det ska säkert gå hon har ju fram till september 2011 på sig mm det ska gå
men ja här sitter jag i min lilla soffa å tittar på tv i min ensamhet å ja vad tittar jag på pinsamt men jag tittar på hem till gården för det är ju de ända som visas på tv just nu denna tid på dyngnet.
lite om den kommande veckan det händer dock inte så mycket men i kväll hämtar vi sannas hund enzo sendan blir det flytta på fredag å lördag är det grillafton på gårdan hoppas bara på fint väder.

oj oj

Men oj vad det var länge sedan jag var inne här hum skärpning på dej sabina.
Ja det är så länge sedan att jag inte vet hur jag ska börja skriva det har hänt så himla mycket.
I går hade jag bröllopsdag det var 4 år sedan jag sa ja vi åt lite gått å drack lite det var de hela på den dagen.
De lilla tråkiga som hänt är väll att min kära vän ska skiljas inte så kul men ja vad gör man då det inte fungerar.
Idag har jag varit i väg med patricia å kollat på hästen som hon ska köpa så himla fin hon va. men det var åxå givande mörte för lilla vän fick träffa enn domare å hon sa det jag ville höra om den blivande hundrasen som jag ska köpa eller snarare min bästa väns gubbe ja han är galen men jag säger inte nej. jo hundrasen är eurasier super trevliga hundar. den kommer i början av juli hoppas jag. jag ska lägga in lite bilder på denna dag lite senare.
På tisdag em åker jag å gubben upp till min svärmor å hälsar på det ska bli trevligt.
sista april var en trevlig dag fick fira den med min syster å min vän sanna som för övrigt bor hemma hos mej varannan vecka pga separation.
kram på er 

RSS 2.0