här igen

hej alla bloggare!

ja nu har jag kommit hit igen.
det har hänt en hel del i mitt liv vet dock inte vart jag ska börja bara. kan ju börja med min jävla granne som inte kan fatta att det inte lönar sig att bråka jag trodde att hon höll sig lugn men nä du där bedrog jag men jävlit mycket hon sände mej ett sms  där det typ stod att om jag inte pratade med min dotter om att hon inte skulle springa runt i skolan å prata  om hennes son så skulle  hon gå vidare med detta å själv ta tag i emelie å då kan k´man ju undra vad hon tänker göra med henne då..
men nog om detta nu....

en annan sak som oxå har hänt är att vi är nu anmälda igen till soss av någon granne på gården men den är ju så feg å inte vågar ta det med sitt namn utan ska vara anonym j********a fegis men jag säger bara de om jag får fram vem de är ja du då ligger denne väldigt illa till med en polisanmälan för förtal mm i anmälan stod de att vi inte tog hand om våra barn vi är missbrukare ger inte dom mat å dom är inte i skolan å jag e lat sköter inte mitt jobb men de är ju inte så lätt att sköta ett jobb då man inte har ett.

och på jobb fronten har det inte hänt nått funderar på om jag ska börja plugga igen nått inom vården funderar på akutmed.

men nått som e bra är att jag har träffar en trevlig tjej hon e 24 år å 3 barns mamma redan hon är tuff tjejen är 2 å killarna är 1 år å vi trivs i hop en jätte mysig tjej är hon iaf.. jahaja nä nu ska jag titta på tv å dricka mitt the

RSS 2.0