sommar och semester

ja vad är sommar å semester hahhaha det är nått för dom rika semster alltså
ja dag är en jobbig dag det är i dag som min farmor dog för 4 år sedan men jag har ännu inte fattat att
hon inte kommer tilllbaka men det kommer å den dan vet jag inte om jag vill vara med om.

för er sominte vet så bettyde min farmor så fruktansvärt mycket för mej hon var både mamma å pappa å farmor ett tag då jag var liten men men nog om detta snart har jag tagit mej en veckas semester ja det gjorde jag för min svärfar fyller 70 år så vi åker upp v 28 så jag jobbar bara en vecka till sen åker vi så skönt det ska bli.

å ja just de snart får vi oxå hem våran söta lilla hund hon är en eurasier å ska heta Kyra.

här är våran hundvalp


hej

hej alla läsare av min blogg.
ja det händer ju lite i mitt liv tråkigt som roligt. det roliga är att vi har varit å tingat en hund nu hon är den finaste som finns men det är nog allas hundar iaf tycker matte å husse de. men det som är lite tråkigt är att vi inte kan hämta henne då v 27 eftersom vi ska i väg upp till norrland v 28 vi ska dit för min svärfar fyller 70 år å det är nu bara 2 veckor kvar å vi vet inte vart han ska vara å vad han ska bjuda på eller något alls. det kommer att komma en massa bilder på hunden senare då hon har kommit hem till oss.
det tråkiga är att en av mina bästa vänners kille gjorde slut med henne idag. å ja vad ska jag säga om det då ja inget igenterligen men det är ju tråkigt för jag tycker dom är ett fint par eller ja snarare var ett fint par.

RSS 2.0