jaha nu e det snart helg igen

Hej

jaha nu e det snart helg igen som sakt å nu på fredag tar jag min examen som färdig undersköterska det ska bli kul men ändå tråkigt för vi är ett så bra gäng i skolan det ska inte böi kul att inte få träffa vissa av oss..

Så till det bästa av allt denna vecka e att min allra bästa vän kommer hit på onsdag em jag längtar så himmla mycket till att hon ska komma.

i går hade jag ljusparty det var kul fick i hop lite folk å kom upp i 2000 kr i försäljning int mycket men jag fick iallafall 15% i av drag det e ju lite iaf,,
Å nu till lite annat hihi jag ni vad ska man säga om vissa mäniskor ja dom e ju patetiska iaf jag tänker på en tjej som heter madde hon vågar börja bråka om saker som hon inte kan avsluta men jag ger mej inte men måste nog de för nu ska hon ju flytta i från rävstigen för hon vågar inte bo kvar men så då drar man i väg till strängnes där man inte känner någon alls det är ju fan inte klok hon tänker inte ett dugg på sitt barn inte för 5 öre det e tragiskt å sen har hon mage å anmäla mej till soss det måste vara hon för jag har frågar men har inte fått svar å skulle det inte vara hon så skulle hon svara tillbaka men det gör hon inte..

mm nu till helgen som var ja vad säger man jo jag å min man var på inflyttningsfest till våran vän anders som har varit gift med denna madde den festen var galen men kul var till honom på lördagen me å då träffade jag 2 nya vänner jätte kul var de..

nhä nu hinner jag inte mera måste gå å jobba nu höres senare..

suck

jaha nu är jag här igen

vad är det som händer här på min lilla gata kan man ju undra.
ena stunden så är man vänner å andra inte å det vore ju förbannat kul pm man visste varför det är som de är
men nu orkar man inte leka katt å råtta längre utan vill hon nu prata så kan hon ju komma hit men ja det vågar hon ju inte.
hon hade svarat på ett inlägg som jag skrev till en kille via facebook som var så himla patetiskt löjligt att man bara kan garva åt det.. hon skrev att jaja nu duger fam sandström men inte då vi var tillsamans fy fan vilken bicht hon har blivit.
Den där micke är ingen bra kille tänk om hon kunde göra allt för sitt barn men nä inte då nu hon flytta me men jag sörjer ju inte henne men stackars sandra som har det så tufft.

Men sen är det ju åxå så att hon har fått sparken hur fan man nu kan få de jo om man inte göra som man blir tillsaggd så blir det så...

Hihihihihi ja jag är skade glad när det gäller henne men jag tycker jätte synd om hennes dotter.
Men nu något annat jag ska på interjuv på måndag för vissa får ju jobba å kan behålla sina jobba FAN nu kom det igen jaja
Men som man bäddar får man ligga..
kramar

RSS 2.0