en bra dag

Nä jag har då ingen bra dag i dag fan vad jag hatar människor som fan inte kan leva sitt liv i stället för att beblanda sig i andras liv fan alltså idag har min mage pajat totalt jag vet ju iof att hon inte kna komma åt mej men det är så himmla jobbigt ändå för hon e så förbannadt falsk ja falsk som ja jag hittar inte ord för de.
fattar fan inte hur hon bara änns orkar hålla på men tack vara mina vänner som är vänner oxå så har jag lyckats klara min dag så här långt.

Det finns en vän i mitt liv ja du e det bästa som finns jag älskar dej som vän då hihi inge mera så A-OL du kan vara lugn men ja hon e helt underbar synd bara att hon inte e här å bor på lite närmare håll fan utan henne hade jag nog fan gått under alltså så tack tack tack till henne..

Ja idag har hon gått på som en ångvält å hon ska prata med hes om skulder som jag har gömt för honom men jag har redan talat om det för han vi gick igenom allt jag har å nu e det slut på smygandet så hon kan ju gärna tala om det för honom de har hon inget för men då istället så säger hon att hon har forskat om något som jag får veta sen vad nu det kan vara för något.

Men allt skit snack som jag sakt om henne,honom å en annan så står jag för de.
Men jag funderar nu på vad hon menar med att hon har forskat å isf om vad.
Jag e så förbannad på mej själv som inte lyssnade på min man å min vän som sa att hon e så falsk å henne ska vi akta oss för men jag lyssna nä du varför då det gör mej så förbannad att man kan kräkas.

En av mina bästa dagar var då jag träffade vännen jag har nu å hon ska veta att hon betyder enormt mycket för mej.

på återseende

tja

ja nu e jag här ige å skriver lite måste ju uppdatera hahaha.
ja finns det något å uppdatera ja kanske lite men bara om min så kallade granne hon e fan inte klok
hon tror mej ännu inte fast hon har fått datum på när den så kallade efteranmälan kom i å det var den 29 juli å det var ju då polisen var här eller men som sakt jag är ju världens dåligaste vän å fru å den sämsta människa som finns det vet vi ju redan att alla tycker jajajajajaja. dom får väll tycka de då som jag sa i går jag har ju mina vänner som ja är RIKTIGA VÄNNER sådans som ställer upp å inte bara gräver att man ska finnas för dom som VISSA gör..

Ja just ja min vän anna har ringt idag fan hon har de inte rätt hoppas bara att det inte går åt helvete nu bara med henne å familjen önskar er allt gott.

På torsdag ska jag å barnen  gå på cirkus hoppas nu att evelina kan komma me.

ja å sen så komer ju min man hem på måndag fan vad jag längtar..

heeeeeeeeeej

ja nu e jag här igen efter ett uppe håll gud det händer hur mycket som hälst i mitt liv just nu..
kan ju börja med en trevlig grej å det är att jag har träffat världens goaste tjej hon heter katja å bor utanför
västerås fan vilken go tjej vi fan varann på en gång. men vi e ju lika galna båda två. jag har funnit en jätte bra vän å hon ger mej positiv energi.

ja vad har hänt sen jo en massa jäkla tjafs igen men nu har jag pratat å pratat med 2 ni vet vilka ni e behöver inte nämna några namn å ni har fått mej å inse att jag inte kan leva så här. tack vare er så har jag j kommit fram till nu att jag inte tänker fortsätt vara dennes vän händer saker omkring som gör att jag blir den människa jag inte vill vara jag blir en sådan som snakar skit i så vill jag inte vara. så nu har jag ranskat mej å mina så kallade vännner å jag har sållat bort dom som ger mej en sådan negativ energi.

ja sen er det ju den förbannade älgjakten jaja ensam igen å han valde att vara uppe en vecka till men ja jag förstår åxå de för vi fick så lite kött denna gång så.
men ändå om jag ska vara en ego haha så villjag att han ska komma hem hihi..

sen har ju mina änglar blivit ett år äldre me fan vad tiden går fort dom e redan 11 å 9 år..

Tack evelina för att jag fick bo hos dej i helgen vi hade det kul

nä nu ska jag gå å lägga mej .........

RSS 2.0